Då är det dags för den avslutande dagen på EM i Ungern. Många skrällar har det varit och i singelklassen återstår enbart en av de fyra högst seedade i semifinalerna. Men nog om det, jag plockar ett spel på finalen i dubbelklassen.

Dyjas/Gorak - Franziska/Groth

Dyjas/gorak, Polen, är en överraskning för mig. De är absolut ett bra par men Dyjas verkar ha fått sitt stora genombrott här och är i semifinal i singel och alltså i final här i dubbel. Som dubbelpar söker de attacker direkt med sina flippar på servereturerna och vill gärna ha igång ett öppet spel men dueller. Vill helst undvika tight, låst spel.

Franziska/Groth, Tyskland och Danmark verkar verkligen ha hittat varandra. Det är inte första gången de går långt tillsammans. Ett stabilt par. De kör stenhårt på tight, gnetspel i serve-returspelet och litar helt på att de är bäst i det spelet. Mötte igår karlsson/karlsson som spelar likadant och vann där rätt tryggt. Matchen innan mötte de Fegerl/monteiro, som jag tycker liknar paret de ska möta nu, och där var det stenhårt.

Deras matcher i turneringen
Dyjas/Gorak - Szocs/Walker 4-1
Drinkhall/Pitchford 4-2
Liventsov/Paikov 4-0
Apolonia%2

EDITERAD 2016-10-23 12.13:01

This is the stats tab
This is the post tip