Ny omgång av challenger series. Denna spelas på två dagar vilket betyder långa dagar med mycket spel. Intressant omgång överlag!

Ecseki (252) - Platonov (151)

I skrivande stund har spelarna denna matchkvot
Ecseki 2-1
Platonov 2-0
Båda har haft relativt enkel start. Platonov är bra mot deff och har mött den klart sämsta (Rakov) och Huszjak. Go start för honom.

Ecseki har börjat spela några challengers och har väl inte gjort någon succé än så länge. Dock tycker jag han är underskattad så jag väntar bara på hans genombrott här. En väldigt lurig spelare, bra i serve-retur och har sina största meriter i dubbelspel. Men har skaffat sig bättre träff på bollen och jag gillar spelstilen.

Platonov har jag skrivit om förr. En spelstil inte ens hans mamma kan tycka om. Ser ut att lida varje gång han slår bollen samtidigt som hans kropp ser ut att vara ut och in. Ja, se på honom så får ni se. Men han är en safe spelare, slår väldigt sällan hårt utan lägger in bollen på bordet.

Ecseki ska vara klasser bättre i serve-returspelet medan Platonov kommer gå vinnande om det blir långa dueller. Ser Platonov som favorit här men 2.75 på Ecseki är för högt. Men spelar lite safe här och kör på handikappspelet.

Ecseki +1.5 (vinst vid minst två setvinster för Ecseki) till 1.80 på bet365 spelar jag med 3/5 units.

3-2 Ecseki?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip