Tyska ligan har omgång idag och jag har ett spel med fint spelvärde.
Observera att i lagspel är det fri uppställning och därför är det ingen garanti att matchen spelas.

Filus (56) - Mengel (63)

Off mot deff.

Filus är en av världens bästa defensiva spelare och har därtill kanske världens bästa offensiv för defensivspelare. Han har bra attacker med både backhand och forehand som gör honom väldigt oberäknelig. Dessutom en bra serve. Anledningen till att han inte är bättre än vad rankingen säger är ändå för att just deffen är inte så där extremt bra som den måste vara för att nå högre.

Mengel. Odjuret från Tyskland. Ungefär 2 meter lång och har ett spel som ser ut att smärta vid varje slag han gör. Är en väldigt tight spelare som är trygg i det mesta. Verkligen allround, och med en högst tvivelaktig serve (regelmässigt) som han skapar sig fina lägen med.

Hur tänker jag här då? Jo dessa två har följts åt ända sedan ung ålder och har givetvis tränat enormt mycket tillsammans och dessutom möts i match många gånger. Någon exakt statistik har jag inte men jag skulle tro att det är relativt jämn kvot mellan dom, men en sak som är säker är att det är väldigt jämnt mellan dom. Mengel har inga problem för Filus spelstil, men samtidigt har han inga slag som lätt slår igenom Filus. Dvs det kommer bli en sevärd match med många långa och roliga dueller.

Nej enligt mig är detta en ren och skär 50-50 match. Kan inte se någon som någon större favorit här utan det är dagsformen som avgör. Och att vi då får 2.20 på Filus är därmed fint spelvärde.

2.20 på bet365 på seger för Ruwen Filus tar jag med 3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip