Då är spelarna inne i huvudturneringen i Korea open. Rolig tävling som känns väldigt öppen på förhand. Jag plockar ett spel vid 11.45

Gao ning (51) - Jonathan Groth (39)

Gao Ning var under många år gjuten bland de topp-25 och var inne en sväng bland de 10 bästa. Hade dessutom två år i franska ligan då han var mer eller mindre ostoppbar, vann så gott som allt. Har hunnit bli 35 år och resultaten är inte lika vassa längre, har känts på dekis ett tag. Men jag tycker mig se honom vaknat till. Vann igår mot Kim Donghyun med 4-2, och förra veckan i asiatiska mästerskapen vann han stabilt mot Ho Kwan Kit och hade en riktigt jämn match mot Koki Niwa som senare gick till semifinal.
Är en gnetspelare och är bra i serve-retur och spelar effektivt med forehand.

Danske Groth har tagit stadiga kliv uppåt men har stått lite stilla sista året. Är kanske topp-10 i världen när det gäller serve-retur och där bygger han allt sitt spel. Utöver det en bra forehand men där stämmer nog världsrankingen med hans spel.

Jag tycker mig se Gao Ning lite mer taggad än tidigare, och här får vi nog se en riktig gnetarmatch. Serve-retur och attack utan några särskilda dueller tror jag väntar. Och hade det varit för några veckor sedan vet jag inte, men jag tror att Gao Ning kan störa och rycka och kanske tom vara bättre än Groth i det gnetspelet idag.

2.00 på rak seger för Gao, det tar jag med 3/5units.

4-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip