Jag tar en match till. Skam den som ger sig, men nu blir det tredje matchen i rad jag tror på förlust för underbarnet.

Han har kostat mig två förluster. Men nu måste det ta slut för 14-åringen.

Gardos (46) - Harimoto (69)

Gardos har känts trött senaste året, men jag tror att det är just sånt här som kan väcka en gammal kämpe. Kvartsfinal i en stor turnering, visst han har gjort sitt jobb men utan att briljera. Men bättre läge än så här kommer han nog inte få att ta sig till en semifinal i en Pro tour. Gardos är en krigare, spelar inte vackert, har inget extraordinärt. Dock kämpar han till 100% och verkar vara en rätt bra taktiker.
Walker 4-0
Shetty 4-2
Fick stopp på Shettys framgångssaga. Men i ärlighetens namn är detta två spelare han ska slå.

14 åriga Harimoto då? Ja han har studsat fram. Backhandspecialisten med en skrämmande högt tempo i kroppen för att enbart vara 14 år gammal. Var övertygad om att han skulle förlora idag, men han fortsätter att imponera. Verkar ha förbättrat forehandsidan, men trots det är det hans akilleshäl.
Robles 4-1
Sakai 4-2

Varför ska det ta stopp för Harimoto här? Gardos rutin och taktiska sinne ska inte ha några problem att hitta Harimotos svaga sidor. Dessutom tror jag att om Gardos träffar sina servar bra mot Harimotos forehand så tror jag det kan bli en nyckel för att få Harimoto ur balans. Givetvis kan Harimoto spela såpass bra att han vinner ändå. Men då måste han nog spela absolut på topp, annars tar Gardos detta.

1.61 på rak seger för Gardos tycker jag är fint. Det tar jag med 3/5 units. -1.5 får vi till 2.10, detta kör jag med 1/5 units.

4-2 Gardos?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip