Speltips

Speltips Gauzy - Fegerl

Sport: Annat Spelstopp: 2017-01-08 16:00 Spela här

Speltips Gauzy - Fegerl
Land: Tyskland Liga: Bundesliga
Odds: 1.8 Speltips: Gauzy
2017-01-08 16:00 Gauzy - Fegerl Gauzy 1.8 Pingside

Jag tar en till match från Bundesliga. Och här har vi en riktig toppmatch då två av ligans högsta på världsrankingen möts.

Observera att det är lagspel och att det då som vanligt är fri uppställning i lagen, vilket betyder att det inte finns någon garanti att matcherna spelas.

Gauzy (14) - Fegerl (19)

Gauzy, som spelar för oschsenhausen, får det rätt ryckigt med matcher då lagledaren har någon grej att alla deras spelare ska få spela så mycket som möjligt. Så en del ologiska uttagningar och byten mitt i lagmatcherna gör det hela konstigt. Men Gauzy är uppe på 14e plats på världsrankingen. Och nog kan man säga att han är värd det. Han har kämpat sig upp under en lång tid och är stabil. Kan det mesta och är dessutom lurigare än många på den här nivån. Han har en handled som gör att han kan göra det oväntade. Ibland misslyckas det och då ser det märkligt ut, men lyckas det är det genialt. Gick till final på EM i höstas och har hållit en väldigt hög nivå sedan dess.

Fegerl startade säsongen dåligt för sitt Düsseldorf men har kommit upp i nivå. Dock har han en bit kvar till att vara den trygga toppspelaren i det givna topplaget i Europa, Düsseldorf. Har ett enorm bra försvar och krigar in matcherna, en riktig kämpe och jobbig att möta. Dock brukar han ha svårt mot spelare som mött honom mycket i yngre år.

De har inte mötts alls på touren, vilket jag tycker är märkligt, dock har de mötts en del i ungdomsåren och i ligor och cuper. Dock hittar jag ingen info om det.

Här går jag på Gauzys formkurva och att han lite oberäkneliga spel missgynnar Fegerl. Att detta blir en nyckelmatch för om oschsenhausen ska kunna vinna mot Düsseldorf tror jag blir en extra krydda som gynnar Guazy.

3-1 till Guazy?

Rak seger på Gauzy tar jag med 3/5 units till 1.80.

Lycka till vid rygg.

Pingside - 08 Januari, 2017, 13:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!