Ny vecka, ny challenger series. Ja det kommer bara vara challenger series, och någon fransk ligamatch nu de närmsta veckorna. Sedan är det VM, och det ser jag fram emot!

Indeherberg - Möregårdh

Här ett odds jag inte köper. Jag ser belgaren som knapp favorit medan oddset säger annorlunda. Här får ni lite information om varför.

Indeherberg från Belgien har det tungt på challenger när han spelar. Hade betydligt högre förväntningar på honom än vad han visat de gånger han spelat. Han är en vänsterhänt spelare som är ganska enformig och simpel i sitt spel. Helt okej serve och en bra forehand, men skruvkänslig och tam backhand.

Malte Möregårdh, Sverige. Är en spelare som smyger sig fram. Visar sig inte mycket alls för den svenska publiken så jag kan inte påstå att jag sett honom speciellt mycket senaste åren. Jag tror att han bara spelar i danska ligan där han gör okej ifrån sig. Men spelar få tävlingar. Bra serve och fysiskt bra, dvs rör sig bra och drar till bollen ordentligt.

Ser jag enbart till spelstyrka här så tycker jag att det är en ren och skär 50-50 match. Båda har sina tydliga styrkor och tydliga svagheter och jag tycker att dom slår ut varandra om man ställer de mot varandra. Ser man till tidigare gjorda resultat tycker jag att Indeherberg får ses som favorit. Så summa summarum, detta är en jämn match men belgaren knapp favorit enligt mig.

2.20 erbjuds på rak seger för Indeherberg. Det tar jag med 2.5/5 units.

3-2?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip