Vi tar ett spel till från Qatar open. Och vill ni följa alla mina spel? In på Twitter och följ mig där.

Ionescu (67) - Uda (234)

Rumänen Ionescu är en spelare jag tycker förtjänar en del cred. En riktig krigare. Ingen speciell talang, inga speciella vapen eller något speciellt egentligen. Men har verkligen kämpat sig till den här nivån. Har gått från att vara en strykpåse i tyska ligan till att vara en bra spelare. Som sagt, inga speciella vapen men verkligen en spelare man vet vad man får. En allround spelare som gnetar sig till matcher och vi får definitiv inte se honom lämna matchen utan svettdroppar.

16 årige japanen Uda är ännu en Japan som är duktig i junioråldern. Gör det bra i junior och U21 klasserna men är fortfarande för vek för att ta skalper mot seniorer. Spelar klassisk japansk juniorpingis. Vänsterhänt med fina slag, men överlag ganska vek i det mesta. Bra om det blir samma tempo och enkla riktningar, men det är sällan seniorer spelar så enkelt.

Nej jag förstår inte hur linan kan ligga på -1.5 set här. Hade det varit 2.5 hade jag varit mer tveksam men detta plockar jag. Ionescu ska vara för tung och smart i spelet för att detta ska bli en rysare.

4-1 Ionescu?

Ionescu -1.5 set tar jag med 4/5 units på bet365 .

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip