Nattens rek gick enkelt in. Och spelet fortsätter i Korea under dagen. Jag har fastnat för en match i dubbelturneringen.

Young Sik/Lee (8/16) - Groth/Franziska (39/69)

Senaste mötet 2-3.

Jag börjar så här, vad sägs om koreanernas fyra senaste turneringar i dubbel?
En seger
Två andraplatser
En kvartsfinal.
Bra streak! Både Sik och Lee har klättrat högre upp än jag trodde de skulle göra. De tillhör verkligen den absoluta världstoppen och båda två har en högstanivå som gör att ingen går säker mot dom. Lee har dock en ungefär lika låg lägstanivå som högsta. Dubbelmässigt är dom allround. Två högerhänta som båda har bra backhand så de kanske inte springer så mycket forehand som vanligt, och de vill gärna börja spelet med en flipp och duellera om bollen. Men samtidigt har de kapaciteten att låsa spelet med kort-kort spel.

Groth, Danmark och Franziska Tyskland. Har även dom fina, eller snarare fantastisk streak. De fem senaste turneringarna de spelat -
Tre segrar
Två semifinaler.
Helt galet faktiskt. Dessa två har en annan spelstil i dubbel. De vill gärna låsa spelet i serve-retur och gnetspel och bjuder sällan på dueller. Där är de båda väldigt stabila.

Anledningar till detta spelet är, koreanerna är båda bättre singelspelare än Groth/Franziska. Groth är den spelaren med sämst form av dom fyra och det gynnar inte. Koreanerna har hemmaplan och vill vinna extra mycket här. Att koreanerna förlorade senaste mötet struntar jag i här, för det var helt olika formkurvor då.

Sik/Lee 1.72 på rak seger spelar jag med 3/5 units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip