Då börjar vi sista veckan på den här säsongen. Jag räknar alltså säsongen från juli-juli och tänkte göra en sammanfattning efter det. Denna veckan är det bara challenger series som gäller ifall jag inte missat något.

Kojic - Kleprlik

KOjic blandar och ger och ibland funderar man på varför han spelar denna så ofta som han gör då han ser ut att vara rejält uttråkad ibland. Men när han är taggad visar han att han är en av de bättre som deltar på challenger series. Tight spelstil, stor och tung och har bra träff på bollen.

Kleprlik är en spelare som om han får spelet dit han vill så är han riktigt vass. Hittar någon en taktik mot honom eller att han har en lite sämre dag så är han en medioker spelare.

Varför vinner Kojic? 1.80 är ett överodds enligt mig, 1.50 hade jag inte reagerat över om vi fått. Sen är det tydligt att Kleprlik har ett tamt returspel med forehandsidan, och Kojic servar mer eller mindre bara kort i forehand, räcker det för seger? Nja men det är en bra grund att bygga kring. Duellmässigt säger jag att det är jämnt skägg. Dock överlag så tror jag att Kojic kommer få styra spelet via bättre serve-returspel och då måste Kleprlik ha en riktigt bra dag för att vinna.

1.80 på bet365 spelar jag med 3/5 units.

3-1?

Lycka till.
This is the stats tab
This is the post tip