Efter lite välbehövlig vila av skallen för min sida så är jag med igen. Tror att det är viktigt med korta viloperioder för att inte spela slentriant utan man ska alltid ha suget att hitta de rätta spelen.

Nu, givetvis över till challenger series!

Kosowski - Kuzmin

Ett riktigt gubbmöte har jag fastnat för. Båda var roliga att se spela förr i tiden. Men nu? Baaaah trist. Så jag kommer inte se matchen..

Kosowsli gnetar på och går alltid långt. Ser inte mycket ut för världen när han spelar men är en smart spelare som hittar luckor och svagheter hos motståndarna. Bra serve som han bygger spelet på, och sedan trygg. Är som sagt en väldigt trygg topp-4 spelare i challenger och han kommer nog gå minst till semi även nu.

Kuzmin var också en frejdig spelare förr men är nu en trött gubbe, som förvisso fortfarande är duktig men bjuder inte upp mycket till spel. Samma sak här. Rätt smart spelare och safe. Har tappat sina stora vapen på senare år.

Just att de spelar liknande men kosowski har vapen att tillgå får mig att se honom som favorit. Det blir lite av hjärnornas kamp här, men har svårt att se att Kuzmin bollar ut kosowski. Något som tyder på det är även deras senaste möte-

Senaste mötet
Kosowski - Kuzmin 3-0

1.80 på bet365 på rak seger för Kosowki. Det tar jag med 3/5u.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip