Vi tar en match till från dagens spel. Det blir en spännande lunch idag med andra ord!

Kosowski – Vozicky

Matchkvoter i skrivande stund
Kosowski 3-2
Vozicky 2-3
Viktig match här för båda med andra ord då båda har slutspel i siktet.

Kosowski brukar vara stabil och ligga på en stabil plats för slutspel vid det här laget. Men han hade en lite tyngre dag igår och han förlorade mot Angles(inte så märkligt för mig) och Kriston (vilket överraskar mer) och därmed är han i farozonen för att missa slutspelet. Dock tror jag att han slutar på 5-2 till slut efter segrar mot Vyborny och här Vozicky och då är det ingen fara på taket till slut ändå. Som jag skrivit innan, en bra taktiker och sitter inne på enorm rutin. Bra träff på bollen, ja helt enkelt en spelare på en hög nivå!

Vozicky. Lurig, avig. Ja egentligen hade det räckt med den förklaringen. Eventuellt att jag kan tillägga oberäknelig. Sen har jag täckt in det mesta viktiga. Det är en sån här spelare som yngre spelare kan ha rejäla problem med då det inte blir någon rytm överhuvudtaget, vilket många yngre har problem med. När han möter en rutinerad herre som Kosowski kan man inte räkna med att det blir något större bekymmer.

Hur matchen blir? Ja ni. Svårt att säga, kommer nog bli en del fladdriga okontrollerade bollar, men överlag kommer Kosowski att styra här och då är han alldeles för vass för Vozicky. Kosowski behöver en seger här för att vara helt säker på slutspel också så då blir det inget slarv eller dåligt fokus från den rutinerade polacken. När vi summerar dagen står han säkert som segrare av hela turneringen också!

3-1?

3/5 units till 1.61 på rak seger för Kosowski. Det blir bra!

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip