Dags för veckans andra omgång av challenger series i tyska oschsenhausen. Märkligt nog är det nästan samma startfält som måndag-tisdag omgången. Men det försöker vi ta vara på, och det är mycket på så vis jag grundar detta spel då båda dessa herrar spelade förra omgången.

Kriston - Vyborny

Kriston hade en fin omgång nu i måndags-tisdags. 5-2 i matcher innan det tog stopp mot slutsegraren i semifinalen, Ishiy med 2-3 i set. Han levererade stabilt igenom hela turneringen utan någon plump alls egentligen. Vilket de flesta brukar ha över så här många matcher på så pass kort tid. Som jag förklarat innan, en stabil spelare som på något vis vinner matcher utan att det ser så märkvärdigt ut. Och det får han gärna fortsätta med, i alla fall i den här matchen!

Vyborny. Vet inte om det bara är rykten eller om han faktiskt fastnat i ett dopingtest för ett gäng år sedan. Anledning? Partydrog.. om det är därför han har ett halvt ostabilt mentalt spel låter jag vara osagt. Men kanske är det en av anledningarna till att han aldrig nådde längre. Men som sagt, en nypa salt ska detta tas med. Men intressant info.. Bra backhand och stabilt spel. Åldern har dock tagit ut sin rätt och snabbheten besitter inte i hans kropp fortfarande. Slutade på 2-5 i förra omgången.

Mötet dom emellan denna veckan
Kriston - Vyborny 3-0

1.80? Ja tack.

1.80 på rak seger för Kriston. Det tar jag med 3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip