Dag två av challenger series, två av två. Dessutom är det idag fullt med spel från Kroatiens challenger tour och även från franska högstaligan. Det kan alltså bli en hel del spel idag, och vill ni vara med på allt så följ min Twitter. Pingsidebetting.

Kuzmin - Demeter

Gårdagens kvoter.
Kuzmin 3-2
Demeter 2-3

Kuzmin skötte sig bra igår. Chanslös mot Horejsi, i övrigt var det bra. Vinsten mot Chtchetinine var starkt av honom. Jag har förklarat hans spelstil ett gäng gånger nu här i mina rekar. Men jag fortsätter att reflektera att han blivit en helt annan spelare från när han var ute på touren som mest. Ett helt annat lugn, vilket syns i backhandspelet och framförallt försvarsspelet. Dock har han ju ingen som helst energi, vilket syns på hans aggressivitet och framförallt rörelsemönster som blivit mycket sämre. Plus och minus, och jag har svårt att se om han blivit bättre eller sämre med denna förändring. Men här på challenger series är han trygg!

Demeter då, ja han fick ju en drömstart igår då han mötte omgångens två vekaste lirare. Jag skrev även i gårdagens rek att jag trodde han skulle få det tufft. Och det fick han, tre raka torskar efter drömstarten. Jag tycker gårdagens matcher förklarar honom bra, är stabil mot sämre spelare men gör sällan många bra matcher mot bättre spelare. Självklart får han till det ibland, men för sällan.

Kan tänka mig att det blir en hel del backhand-backhand dueller i den här matchen, vilket troligtvis är Demeters chans här. För blir det lite mer forehand och tuffare attacker ska Kuzmin vara för stark här. Men som jag beskrev innan så har Kuzmin förbättrat just det spelet. Och med de bådas formkurvor inräknat så tror jag Kuzmin grejar detta.

1.57 på rak seger för Kuzmin tar jag med 2.5/5 units. 2.25 på -1.5 med 1/5units.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip