Förra veckan kan absolut sammanfattas som en tung vecka. Tungt när det var en pro tour turnering som sänkte mig totalt. Där tycker jag själv att jag brukar hitta de bästa spelen och därför känns det tungt att gå minus, även om jag förstår att jag inte alltid kan gå plus på turneringar. Men men, nya tag och det är en pro tour turnering denna veckan som jag får chansen att ta revansch på. Men först en måndag-tisdagsomgång av challenger series.

Kuzmin - Zwickl

Återigen en mycket bra och jämn omgång av challenger series. Jag vet inte om de ökat prispengarna eller vad som hänt för att bättre spelare helt plötsligt börjat resa till grottan i Ochsenhausen för att spela, eller vad det är, men kul är det.

Kuzmin krigar på, han spelar mer eller mindre varje vecka här och han borde ta sig till finalen av challenger series som spelas i december. Går så gott som alltid till slutspel och kommer vara med och kriga om topp-4 även nu. Nöter ut sina motståndare och spelar väldigt säkert och bollsnålt. Rör sig inte lika bra som förr men läser spelet bra.

Zwickl. Det var ett tag sedan han var med här vad jag vet. Och om jag inte har helt fel så tror jag att han var med och startade denna turneringen för ett gäng år sedan. Så bara där är han värd en applåd. Han spelar lite likt Kuzmin, bollsnål, bra från både backhand och forehand. Möjligen lite hårdare attacker men sämre försvar.

Även för några år sedan så hade jag tyckt att 1.66 på Kuzmin vore bra. Nu är läget så att Kuzmin fortfarande spelar frekvent medan, vad jag vet, så spelar inte Zwickl lika frekvent som han gjorde för några år sedan. Därav borde procenten på en seger för Kuzmin ha ökat markant. Men inte enligt oddsen. Men jag spelar på ryssen.

1.66 på rak seger för Kuzmin får det bli 3/5 units på.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip