Japan open, en av de allra vassaste pro tourerna väntar. Inte kollat upp hur toppen ser ut men det brukar vara fullt av stjärnor på de asiatiska tourturneringarna så jag förutsätter att även denna veckan blir spännande och rolig att följa. Nackdelen är att många matcher spelas nattetid eller tidigt på morgonen, och vi börjar med en u21-match som spelas redan 03.00.

Landrieu (160) - Qiu Dang (229)

Franske Landrieu har tagit fina kliv de senaste två åren. Inann dess verkade han bli ännu en i mängden av lovande franska juniorer som inte klarade av att ta klivet in i seniorvärlden. Men han sprattlar till, och även om han inte verkar bli någon absolut toppspelare så tror jag vi har mycket kvar att se av denna 21-åring. Bra serve, slitvarg, okej backhand och en vass forehand besitter han.

Qiu Dang har jag svårt att se bli mycket bättre än säg runt 150-strecket i världen. Även han är 21 år men jag tycker han är alldeles för vek för att bli något mycket bättre än vad han är nu. Bra serve och är sedan safe i spelet. Bra i backhand-backhandduellerna och vill ha högt tempo utan mycket skruv i bollen.

Båda har en bra serve men jag tycker att Landrieu har bättre returspel än tyske Dang. Dang är mer safe i spelet men Landrieu är tyngre och slår hårdare vilket gör att jag tror att Landrieu går segrandes i längden. Överlag tycker jag att Landrieu känns vassare också. Så därför spelar jag på fransmannen.

3.5/5 units till 1.72 blir insatsen.

3-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip