Då är det dags för dag två av world tour i Ungern. En bra svenskdag då sju av nio vann sina kvalgrupper och är vidare. Dock inga svenskar att spela på i nästa omgång.

Landrieu (202) -Ivonin (363)

Kanske den "sämsta" matchen kvar i kvalspelet och jag tror båda är väldigt nöjda med den lottningen. Men Landrieu går nog segrandes här.

Landrieu har tagit stadiga kliv uppåt i utvecklingen den här säsongen. Får spela i franska högstaligan och det verkar han må bra av. Spelar ganska typiskt franskt för denna årskull. Bra serve och sedan allround i det mesta. Försöker spela snabbt med backhand och en lite tyngre forehand. Men överlag är han jämnbra på det mesta. Så här var hans gårdag i herrsingel -
Abidoun 4-2
Figel 4-0
Helt klart en av de enklaste grupperna i turneringen. Men vad mer kan man göra än att vinna?

Ivonin, endast 17 år gammal, är en spelare Ryssland satsar hårt på. De har några spelare på gång som vi kommer få se mycket av i framtiden. Kan inte säga att han sitter inne på något jättevapen utan är även han en allround spelare som spelar effektivt och kanske inte så publikfriande. Men vill ha snabbt spel. Gårdagens gruppspel bestod av en WO-match och en väldigt imponerande seger -
Ouaiche 4-3.
Hur detta gick till vet jag inte. Men väldigt bra vinst.

Som sagt, en match på låg nivå detta sett till vilka övriga som är kvar i turneringen. Hade det varit innan denna turnering tror jag att handikappet hade legat på 2.5 här. Men förstår oddsändringen pga Ivonins vinst mot Ouaiche igår. Men i vanliga fall ska Landrieu vara minst ett nummer för stort här. Och jag tror han är det även idag.

Landrieu -1.5 till 1.90 på bet365 spelar jag med 4/5 units.
4-1 Landrieu?

Vill ni ha fler spel? Följ Pingsidebetting på Twitter.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip