Magisk dag igår då båda rekarna gick in och alla utom ett spel jag levererade på Twitter gick in. Knappt 20 units plus. Gott som glögg!

Nu hoppas jag formen är här för att stanna, och massor av intressanta matcher den här dagen.

Jiang Liang Kun (55) - Kenta Matsudaira (18)

Kinesen Liang är strax utanför de allra bästa kineserna och får därför inte tävla så mycket och därav den relativt låga världsrankingen. Skulle väl tro att han har en nivå som är runt 10 i världen. Vad ska man säga om spelstilen? Som de andra kineserna på den här nivån så är han komplett. Möjligen lite långsammare än de andra kineserna, men ja, då är jag hård i bedömningen.
Han hamnade i en tuff kvalgrupp, men inga problem..
Allegro 4-1
Geraldo 4-1
Kwan Kit 4-1
Sen i sista kvalomgången så fick han en av de tuffare "lottningen". Hur det gick? Inga problem.
Monteiro 4-1.

Kenta Matsudaira. Japanen som äntligen tagit sig upp till topp-20. Spelar som övriga japaner snabbt nära bordet, men ändå väldigt speciellt då han har en finess få japaner har. Trixar och donar med diverse speciella slag vilket kan få många ur balans, och har historiskt sett stört många duktiga kineser tack vare detta. Gör här sin första match i turneringen, och det blir nog den sista också.

Först och främst ska vi ha klart för oss att Liang är den bättre spelaren här. Som jag skrev har Kenta stört många kineser förr. Men alltid mot samma typ av spelstilar, nämligen de som jagar väldigt mycket forehand. Liang gör inte det utan litar mycket på sin backhand. Att detta är en match som Liang måste vinna för att ta ett steg närmare landslagstruppen tror jag blir en extra sporre.

1.57 på rak seger för Liang får vi på bet365 . Det spelar jag 3.5/5 units på och dessutom lägger jag till -1.5 med 1/5 units.

4-1 Liang?

Lycka till.

EDITERAD 2017-02-23 07.41:55

This is the stats tab
This is the post tip