I natt börjar china open. Och har jag inte helt fel så är det sista stora turneringen på ett tag så nu hoppas jag att formen infinner sig!

Machi (104) - Sun (181)

Japanen Machi, förstår faktiskt inte varför han inte tävlat något alls senaste året. Är det en skada så har jag förståelse. Är det av petning från landslaget så har jag ingen förståelse alls. Machi är en riktgt vass spelare som varit så högt som 70 på rankingen och borde vara en av de många japanerna som slåss utanför topp 10 i landslaget. Spelar klassiskt japanskt men med en vass forehand som ger många poäng.

Sun är en vänsterhänt taiwanes som tagit rätt stora kliv senaste året. Eller ja, han ligger bra precis på samma plats på världsrankingen som för ett år sedan men tycker att han verkar ha fått en högre högstanivå. Dock har han fortfarande stora brister. Tar motståndarna hans serve bra så blir han passiv och seg. Skruvkänslig är han också.

Varför vinner Machi? Dels för att han är i grunden en rätt mycket bättre spelare enligt mig. Dels för att han verkar vara vass mot vänsterhänta (slog bla Kit med 4-0 för ett år sedan, en period då Kit var i riktigt bra form). Detta tillsammans gör att jag tycker att linan duger gott och väl för ett spel.

Machi -1.5 till 1.66 spelar jag med 4/5 units.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip