Då börjar en ny runda, denna onsdag - fredag. Helt okej omgång även denna, det känns som att challenger series fått ett uppsving då det är färre omgångar som håller dålig nivå. Vilket är spännande!

Martinez - Bluhm
Off mot deff.

Här tycker jag att vi bjuds på ett riktigt fint odds. Gick senast i fällan här, så nu utnyttjar jag den istället.

Martinez överlag har jag svårt att få grepp om. Gjorde det bra de få matcherna han fick spela för Falkenberg i elitserien i år och blixtrar till ibland på internationella turneringar. Men överlag är han ingen stjärna utan en helt okej spelare. Dock har det visat sig att han är bra mot deff. Förra gången han spelade challenger så vann han 3-0 mot Huszjak, och det framgick att han vunnit mot svenske spelaren med nabb, åkerström, i elitserien. Så tydligen är han bra mot deff. Och det var den fällan jag tänkte utnyttja.

Bluhm är en deff. Dock rätt olik från Huszjak då han inte har i närheten av lika mycket skruv men har en bättre offensiv. Jag tyckte att han gjorde det bra i några omgångar för ett tag sen men slutar nästan alltid i botten till slut ändå. Han är lite för tunn helt enkelt då det verkar för enkelt för spelare med hyfsad koll mot defensivspelare att attacker hårt mot honom.

Som sagt. Här går jag enbart på spelstilarna, och jag tycker detta är ett odds som vi sällan får på challenger series. Med tanke på hans seger mot Huszjak och på sätter den var så anser jag att oddset ska ligga runt 1.30-1.40. Att vi nu får 1.80 tackar vi för! Spelar sällan stora insatser på challenger series men jag satsar hårt här.

3.5/5 units på rak seger för Martinez till 1.80. Jag kör även -1.5 till 2.62 med 1/5 units. Sammanlagt 4.5/5 units alltså. Spännande!

3-0?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip