Kvalet in till huvudturneringen i China open fortsätter. Här är en match jag tycker att linan ligger ett set fel.

Kenji Matsudaira (104) - Landrieu (160)

Storebror till Kenta, men inte lika framgångsrik som brodern, har vi Kenji Matsudauira. Känd för att vara fruktansvärt vältränad, med lår som är groteskt stora på de japanska benen. Är oerhört explosiv i kroppen och han spelar efter sina förutsättningar. Med det menar jag att det är formel 1-pingis. Full fart, med så högt tempo som möjligt och besitter en hård forehand. Är duktig i duellerna men aningen vek i serve-returspelet men tar igen det i duellerna där han är vass.

Landrieu rekade jag i Japan Open, där han var en besvikelse. Har annars tagit utvecklande kliv de senaste 1,5 åren och är med och fightas långt framme i u21-turneringarna rätt ofta. Bra serve och vill ha öppet spel där han förlitar sig mycket på sin forehand.

Med dessa två spelstilar räknar jag med ett öppet spel med många långa dueller, där båda kommer att söka forehand. Jag tycker att Matsudaira besitter ett högre tempo och tyngre spel i duellerna, vilket jag tror blir avgörande här. De känns jämna i serve-returspelet men som sagt, många dueller och där vinner Matsudaira i längden.

-1.5 på Matsudaira till 1.72 tar jag med 3.5/5 units.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip