Dags för franska ligan igen. Och jag har hittat en hel del. Förutom dessa två rekar finner ni fler spel på min Twitter. Följ mig där!

Observera som vanligt vid lagspel så är det fri uppställning. Dvs det är ingen garanti att matcherna spelas.

Nuytinck (89) - Kreanga (127)

Två spelare på olika stadier i sin karriär. Nuytinck hade en fantastisk start på säsongen, både internationellt och i ligan. Formen har dämpats en del men det känns som att han minst har etablerat sig på denna nivån. Helt okej i serve-retur men ett väldigt tungt och tryggt spel när det blir dueller.

Kreanga. Spelar inte mycket och när han väl spelar är han långt ifrån den världsspelare han en gång var. Även om han blixtrar till ibland. Spelar en vild och frejdig pingis där det blir väldigt mycket duellspel.

Detta kommer troligtvis bli en rolig match att se. Massor av dueller mellan två hårdslående spelare. Jag tror att Nuytinck är den bättre spelaren här helt enkelt. Jag skulle säga att 1.60 ungefär vore det rätta oddset.

Rak seger för Nuytinck. 2.00 på come on. 4/5u. 3-1 till Nuytinck?

Mattenet (67) - Liventsov (130)

Mattenet var för några år sedan så högt som 20 i världen. Med tanke på att han nu är 29 år är det en märklig utvecklingskurva. Spelar en speciell bordtennis som kanske påminner lite om Mikael Appelgren på äldre dagar. Fast med en mycket bättre backhand. Dvs backar bak från bordet och har väldigt fin träff på bollen. Satsar mycket i serven för att få igång duellspelet.

Liventsov. Underrankad enligt mig. Ska vara topp-100. Men har sina största meriter i dubbel. En trygg spelare som är allround. Bra i serve-returspelet men tror inte det kommer bli så mycket sånt när han möter duellsökande Mattenet.

1.90 på en spelare som ligger 50 platser högre på världsrankingen? Köper att Liventsov ska ligga högre men detta är galet.

1.90 på rak seger för Mattenet finns på både come on och bet365 . 4/5 units. Det enda som gör att jag inte vågar full insats här är att Mattenet är en ojämn spelare.

3-1 Mattenet?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip