Nu är bordtennisen igång igen och det gillas! En ovanligt rolig och intressant omgång av challenger series i dagarna och jag bestämde mig för två spel ganska snabbt.

Mino - Vostes
Alberto Minos utveckling denna säsong är inte att skoja bort. Från en spelare som absolut kunde blixtra till, till en spelare som har 11-3 i tyska andraligan och har tack vare det fått känna på spel i Bundesliga. Kul att hans satsning ger resultat då det är en kämpe. Är noggrann i serve-returspelet där han spelar för att komma till egen attack. Har en ok forehand men väldigt stabil och bra backhand.

Vostes känner vi till. Enligt mig ingen finlirare. Fin träff i både backhand och forehand men bjuder sällan på fina bollar. Serve och attack, korta och effektiva bollar. Jag tycker inte han ser mycket ut för världen men vinner väldigt mycket och sitter därför inne på nåt speciellt.

Varför tror jag på Mino? Jo för hans spel i ligan är riktigt imponerande och är bättre än vad Vostes presterar i challenger series. Jag tycker att oddsbolagen tänker för mycket på Vostes fina resultat på just challenger series och överskattar honom därefter. Hade jag satt oddsen här hade jag satt 1.60-1.70 på mino.

Rak seger på Mino tar jag med 4/5 units. Stort spelvärde!

3-1 Mino?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip