Tyska ligan är redan avgjord då Dusseldorf är klara seriesegrare. Men säsongen är inte slut där, utan slutspel väntar. Fyra lag går till slutspel och där går kampen vidare. De fyra bästa lagen går till slutspel, där semifinal väntar.

OBS! Som vanligt är det fri uppställning i lagspel och därför är det ingen garanti att matchen spelas. Men ger er en bonusmatch i slutet.

Morizono (58)- Apolonia (18)

Spelarkvoter
Morizono 16-5
Apolonia 10-8

Japanen Morizono har vuxit ut till en gigant i tyska ligan. Kanske världens minsta gigant, den korta och spinkige japanen är dock som ett yrväder. Har energi som en energibar som bara studsar fram. Måste vara enormt jobbig att möta. Spelar snabb pingis nära bordet och vill inte ha så mycket konstigt spel utan vill spela snabbt med "normala" slag. Oftast vinner han just för att tempot är för snabbt för motståndaren.

Apolonia har jag skrivet om många gånger att jag tycker att han är överskattad. Förstår inte hur han år efter år kan ligga så högt på världsrankingen. Men det är väl för att han sällan förlorar mot mycket sämre spelare. Men kvoten 10-8 visar ju även det. Han är en av de absolut bästa i tyska ligan, sett till världsrankingen, men han visar inte det sett till kvoten. Spelar helt tvärtom från Morizono. Vill gärna ha långa dueller med bra skruvspel, backar bak några steg från bordet och spelar duellrik pingis.

Uppstuds mot långa dueller bak från bordet alltså. Oftast blir spelet då så som den aggressiva vill, men det är svårt att säga. Här går jag mer på att jag tycker att oddset är fel. Visst kan man tycka att oddset är normalt med tanke på världsrankingen, men en matchkvot över en hel säsong ljuger sällan.

2.20 på rak seger för Morizono tar jag med 3/5 units.

3-1?

BONUSMATCH
Habesohn - Szocs 1.66 3/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip