Gårdagens rek. Ja egentligen så borde jag bara gå vidare och glömma, för ibland blir det helt fel. Vilket det måste få bli ibland då jag gör 20-30 rekar i månaden, vore ju fantastiskt om jag var rätt ute varje gång. Men jag fick utnämningen på twitter igår att ha gjort rekatochklarts sämsta rek genom tiderna. Alltid kul att göra avtryck... ;)

Nu nya tag!

Muramatsu (21) - Hachard (123)

Då var dom framme i första slutspelsomgången i China open. Två svenskar var på plats och en är kvar i turneringen, och det är Kristian Karlsson.

Muramatsu, defensivspelare med korta nabbar. Korta nabbar betyder att han kan själv bestämma om han vill deffa med underskruv eller oskruv, vilket kan vara väldigt svårt att bedöma för motståndaren. Har en bra serve och har införskaffat sig en tung offensiv också och har kämpat sig upp till denna världsranking, även om han kanske just nu är lite väl högt.

Hachard, 23 år från Frankrike. Är en spelare jag trodde skulle vara högre upp just nu då jag tycker han besitter en hög högstanivå, vilket han visat mot många toppspelare, där han hänger med bra men förlorar oftast till slut. Allround och kan det mesta, bra serve och tight och snabb i spelet. Saknar en riktigt tung forehand dock. Och det vet vi att det krävs mot duktiga defensivspelare.

-2.5 är en svår lina men jag tycker den känns bra här. Hachard är en spelare som är ganska skruvkänslig, och då är det oftast riktigt tungt att möta deff. Att han dessutom saknar en tung forehand späder på mina tankar. Sen har vi detta -

Deras två senaste möten -
Muramatsu - Hachard 3-0, 4-0.
Förvisso var detta några år sedan. Men det är en fingervisning att jag kanske är rätt ute.

-2.5 set till Muramatsu får det bli. 1.83 erbjuder bet365 . 3.5/5 units.

4-0?

Lycka till
This is the stats tab
This is the post tip