En finfin gårdag med 14.5 units plus, dock var det rekade inlägget det enda spelet jag missade. Men vill ni följa alla mina spel så följ pingsidebetting på twitter.

Turneringen är framme vid kvartsfinalerna, vi tar en match därifrån.

Koki Niwa (19) -Tianyi (76)

Japanen, den korta, till synes slöa Koki Niwa trummar på här i Indien. Eller ja, han är en indier-slaktare, vilket var planenligt men ändock.
Amalraj 4-0
Desai 4-1
Den lille japanen spelar extremt snabb bordtennis. Släpper ytterst sällan distansen till bordet utan vill ha tempofyllt spel nära bordet till varje pris. För att vara på den nivån han är tycker jag inte han har så bra serve-returspel men samtidigt så kanske han nöjer sig med att få igång spelet? Funkar gör det i alla fall.

Tianyi, Hong Kong, är aningen underrankad kan jag tycka. Har senaste 8-10 åren legat mellan 25-60 på rankingen men var faktiskt under 100 för inte så längesedan. Även han har väldigt trist min och kroppsspråk, ingen publikspelare precis. Lever för det mesta på sitt serve-returspel där han bygger upp allt. En fin forehand men en vek backhand.
Han har slagit två tyskar i två rysare
Duda 4-3
Walther 4-3

Hur blir spelet här då? Jag har svårt att tro att Tianyi lyckas låsa Niwa i serve-returspelet under en hel sjusetare. Jag tror Niwa får spelet dit han vill under större delen av matchen, och då blir det duellspel där Niwa är klasser bättre än Tianyi. Det tillsammans med att han överlag är en bättre spelare leder till en seger här, tror jag.

Niwa -1,5 set (dvs vinst vid 4-0, 4-1 eller 4-2) ger oss 1.66 på bet365 . Det spelar jag med 3/5 units.

4-1 Niwa?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip