En nattmacka är redan rekad, och lagom till morgonkaffet har vi en match till. Nu en match mellan höstens raket och en lovande fransman.

Nuytinck (106) - Seyfried (243)

Nuytinck, Belgien, var höstens stora raket då han gick som tåget både på touren och i franska ligan. Jag var en av dom som hakade på hyllningståget och trodde att belgaren skulle fortsätta med stormsteg mot europatoppen. Dock tog det stopp, eller ja, en rejäl inbromsning blev det runt jul och sedan har han varit tillbaka på sin tidigare nivå. Oklart hur formen är nu, men jag tror ändå hårt på honom här. Hans stora vapen är i hans tunga grundspel, bra träff i både backhand och forehand vilket gör honom tung och svår i duellerna.

Seyfried är en av alla upphoppande franska juniorerna som är lovande. 243 i världen som 19 åring trots att han itne spelat riktigt lika många turneringar som många andra unga fransmän får göra. Dock mer än vad exempelvis de jämnåriga svenskarna gör, men ändå. Spelar rätt likt de andra franska juniorerna, bra serve, snabb backhand och bra forehand. Inga överraskningar på det. Är en bra spelare och kommer nog bli mycket bättre än så här. MEN!

Varför tror jag så hårt på detta? Jo Nuytinck är en stabil spelare runt 100-strecket. Seyfried drygt 200. Det kommer med största sannolikhet bli öppet spel med en hel del dueller, och där har Nuytinck sina styrkor. En bättre spelare som får använda sina starka sidor under matchen, det låter ganska lovande va?

4/5 units till 1.72 får det bli.

4-1?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip