Vidare till Qatar open. Med ett gäng svenska inslag gör det turneringen mer spännande, dock är det inte det jag fokuserar på i denna rek.

Park Ganghyeon (115) - Pucar (111)

Båda är 21 år gamla, nästan bredvid varandra på rankingen. Jag förstår oddssättningen, men jag tycker ändå vi har en favorit här.

Park, är den jag tror på. Vänsterhänt från sydkorea. En ganska ojämn spelare, har väldigt hög högstanivå men har sina dalar också. Vad ska man säga om hans spelstil då? Ja alltså han är rätt allround, kraftfull spelare. Har väl egentligen inga tydliga svagheter. Så för den här nivån är han fullt duglig allround spelare.

Pucar är en kroat som det satsas hårt på. Och han tar stadiga kliv uppåt. Frågan är om han ska kunna ta ännu ett kliv eller om han blir som många andra med den spelstilen han har, dvs en stabil 70-100 spelare? Stor, gänglig men kraftfull spelare. Tunga slag med fin träff på bollen både i backhand och forehand. MEN. Han verkar ha det svårt mot vänsterhänta spelare,
Senaste vänsterhänta spelarna han mött på touren
Duda 0-4
Berglund 3-4
Angles 3-2
Kanske inte på värsta vis, men ändå ett tecken på att han inte trivs lika bra mot vänsterhänta som mot höger.

När jag såg att dessa skulle mötas tänkte jag att 1.60-1.70 vore rättvist odds på Park. Här får vi 1.90, spelvärde! Pucars problem för vänsterhänta tillsammans med att Park enligt mig är en spelare med högre kapacitet gör att jag tror på honom.

3.5/5 units på 1.90 på rak seger för Park kommer jag att spela.

4-2 till Park?

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip