Dagens första rek gick vi lite plus på då handikappspelet missade men raka segern gick in. Lite surt men grönt är alltid gott!

Nu vidare till en match i dubbelturneringen. Det är här bäst av fem set men ser ändå värde i att spela ett handikappspel.

Qiu/Ort - Levenko/Serdaroglu

Qiu vann sin grupp i singel efter en väldigt övertygande seger och RN tuff i skiljeset mot Nagy. Är stark i serve-returspelet och är sade i övrigt utan att ha några kanoner till vapen. Ort är denna dubbelmatchens klart bästa spelare. Han kommer kliva ordentligt på rankingen till nästa månad då han gick så långt som till semifinal förra veckan i Slovenien. Och det var ingen tillfällighet, denna tysken kommer vi se mycket av i framtiden. Även han bra i serve-retur och är trygg i övrigt.

Levenko och Serdaroglu är två rätt hafsiga spelare. Levenko är rätt säker i duellspelet, framförallt i backhandduellerna men känns rätt tam i returspelet. Serdaroglu är enligt mig matchens sämsta spelare. Har sina starka sidor, och sina enda, i sin serve och en bra forehand. I övrigt är han en tam spelare. Ingen backhand och inga speciella returer.

Tyska paret här är bäst rent kunskapsmässigt och jag tror att de är klart bättre dubbelspelare. Jag tror de kommer äga serve-returspelet helt här, och det är där dubbelmatcher avgörs. Svårare än så tänker jag inte göra min förklaring.

-1.5 får vi till 2.00. Det tar jag med 3/5 Units.

3-0?
Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip