Återigen tar vi klivet ner till grottan i challenger series för att hitta något spännande att spela på. Lurig omgång anser jag, men jag fastnade för ett underspel här, ovanligt för att vara mig.

Yokota - Rakov

Yokota är en brasiliansk ung spelare som vi fått lära känns mycket den senaste tiden då han spelat flera challengers. Vad är gemensamt med alla hans turneringar då? Jo att han alltid är i bottenträsket och kämpar. Har nabb på backhand som han använder för att deffa. Men skulle inte vilja säga att han är en klassisk deff då han spelar offensivt för att vara en deff. Dvs han söker mer attacker än defensiva bolldueller.

Rakov då. Kanske den absolut sämsta spelaren som spelar frekvent i challenger series. Kan inte hitta någon styrka som han besitter alls. Dock är han med sina mått mätt ganska bra mot just deff.

Varför ska detta inte sluta med mer än 75 bollar då? Jag tror och tycker att Yokota är den bättre spelaren här så normalt sett ska han vinna stabilt. Men får Rakov ner honom på deffen under större delar av matchen så tror jag att han vinner stabilt. Jag kan alltså se två olika matchbilder här, och båda skulle betyda en stabil seger åt något håll. Så länge dom håller sig till sina taktiker så borde det inte bli en sån jämn match som oddsen säger.

Under 75.5 bollar till 1.83 på bet365 tar jag med 2.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip