VM i bordtennis. Äntligen börjar det! Givetvis förstår väl alla att VM i bordtennis är stort, men visste ni att bordtennis är den sporten som har flest medlemsländer av alla sporter i världen. Vet inte hur många som deltar på VM i Dusseldorf, men det är ett enormt antal. Kul! Många ”skitmatcher” så här första dagarna men något har jag hittat.

Riniotis (326) – Nielsen (293)

Två helt olika spelare här. Riniotos har inte spelat på touren sedan 2015, men här i VM gör greken comeback i landslagssammanhang. Lite överraskande, eller kanske litet svaghetstecken för grekisk bredd för att få slänga in honom igen. Han har aldrig varit någon stjärna eller någon som spåddes skulle ta stort ansvar för grekisk pingis, men rankingen på 326 stämmer nog ganska bra.

Danske Claus Nielsen. Ingen fröjd för ögat att se, ingen vacker bordtennis alls. Däremot en riktig slitvarg som vinner på att kriga in bollen på bordet. Han har alla förutsättningar i världen för att nå sin fulla potential inom sporten då han tom har ett eget träningscentra hemma i danmark där det är fullt med högklassiga spelare. En välbärgad pappa är inte så trist ibland. Dock har han ju problem med psyket också, vilket jag tycker är lite märkligt då jag tycker det är sällan riktiga slitvargar viker ner sig när det går tungt. Men ett unikum som sagt.

Svårt att ta på vilken form eller klass Riniotos håller i dagens läge. Men om vi säger att han håller samma klass som sist han var ute och spelade på touren så stämmer världsrankingen hyfsat bra. Och Nielsen är också runt den nivån. Därav en ren 50-50 match. Till ett fint odds.

3.00 på rak seger för Riniotos. Det tycker jag är värt 3.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip