Hej och välkomna till bordtennisen år 2017! Jag hade ett fint 2016 och hoppas kunna fortsätta så. Detta blir året första rek och det är från tyska högstaligan.

Observera att det är lagspel och att det då som vanligt är fri uppställning i lagen, vilket betyder att det inte finns någon garanti att matcherna spelas.

Robles (109) - Sambe (124) 2.37

Här snackar vi två spelare som tillhör mittenskiktet av Bundesliga och det känns på förhand som en 50-50 match.
Robles tar ständiga kliv uppåt och många(med mig) trodde nog inte han skulle ta sig så här långt, men han verkar inte vara färdig än. Vänsterhänt, rätt allround spelare med tunga slag. En kraftfull spelare.

Sambe är lite tvärtom. Nog trodde många att han skulle vara bättre än så här? Samtidigt håller han en trygg nivå och man vet vad man får av honom. Dock lite för enformig för att kunna utmana de mycket bättre spelarna. Spelar klassiskt japanskt, dvs snabb duellpingis, så mycket fart som möjligt så trivs han.

Som jag skrev innan så är detta en 50/50 match, därav tycker jag att 2.37 är värt att spela på. Samtidigt känns det som att om Robles får spelet dit han vill, dvs mer oregelbundet, lurigare spel än vad Sambe vill så kan detta passa honom bra.

Jag kör rak seger på Robles till 2.37. Tar det med 3/5 units.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip