Formen fortsätter att vara kanonkul och jag försöker hålla huvudet kallt och inte få något storhetsvansinne här. Utan bara tugga på.

Tanaka (318) - Lewandowski (302)

Här snackar vi ung mot gammal. Tempo mot rutin. Allt detta kan diskuteras. Men jag går på kvalitet och hoppas att det räcker.

Tanaka är en ny bekantskap för många, även till stor del för mig. Men han sätter avtryck direkt. I safir (Örebro) juniorturnering gjorde han avtryck genom att vinna mot ryske supertalangen Sidorenko med 4-0(!). I Vitryssland går han som tåget och har vunnit alla sina tre matcher utan setförlust.

Lewandowski har varit med ett tag och är 31 år gammal. Har dock inte spelat så mycket internationellt de senaste åren utan har fokuserat på seriespelet. Har aldrig varit någon stjärna utan har 272 som sin bästa placering på rankingen. En lurig spelare för denna nivån.

Tanaka verkar antingen vara i storform eller så är han ett riktigt fint spelobjekt då rankingen inte stämmer överens med hans spelstyrka. Hur som helst så tror jag att han trummar på här.

Tanaka rak seger till 1.72 tar jag med 4/5 units.

4-1?

Lycka till.

EDITERAD 2017-03-15 23.12:43

This is the stats tab
This is the post tip