En tung gårdag med en blandning av dåliga spel och motstuds. Men upp på renen igen och håll hårt i hornen, eller nåt sånt. Nya tag i alla fall!

Jiang Tianyi (51) - Pär Gerell (34)

Dagens matcher för herrarna
Tianyi - Duran 4-1
Gerell - Duran 4-2
Två ganska stabila segrar så det finns inte mycket att säga om det. Alltså blir denna matchen direkt avgörande om vem som går vidare från gruppspelet.

Tianyi rekade jag förra veckan. En spelare som pendlat mellan 25-70 sista tio åren, med ett undantag för ungefär ett år sedan då han var så lågt som drygt 100 på rankingen. Men en spelare på frammarsch nu! Trist spelare att titta på då han inte bjuder på mycket känslor. Men en tight spelare i det mesta, vill spela effektiv pingis istället för dueller.

Pär Gerell går som vanligt bra i franska ligan men tävlat sparsamt internationellt. Har en av världens bästa servar som han bygger allt kring. Vilket också är till hans nackdel då han inte har mycket att falla tillbaka på när han möter spelare som returnerar hans servar väl.

Dessa spelare har mötts fem gånger. Senast 2012 så man kanske inte ska dra för stora växlar men statistik är en ändå en liten pekpinne.
Tianyi - Gerell 4-1 i matcher.
Vad ska man tolka ur detta? Jo att troligtvis har tianyi kunnat returnera servarna bra och därför vunnit. För gör han det så är han den bättre spelaren här.

Tianyi gick rätt bra i förra veckans turnering så formen är det inget fel på. Gerells form känns lite mer sviktande och allt detta tillsammans gör att jag tror på Tianyi här.

1.66 får vi på bet365 på rak seger för Tianyi. Det tar jag med 3/5 units. Dessutom lägger jag till 1/5units på -1.5 set till 2.10.

4-1 Tianyi?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip