Jag tycker mig ha hittat ett bra spel till från Qatar open. Så jag kör!

Jang Woojin (49) - Hung-CHieh Chiang (79)

Gårdagens matcher-
Woojin - Nam 4-2
Chiang - Nam 3-4

Woojin är trots sin ranking en sydkorean som ofta hamnar i bakvattnet. Har legat 24 som bäst i världen men ändå är det en spelare man sällan hör så mycket snack om. Likt många andra sydkoreaner rör han sig oerhört bra och snabbt. Forehand är hans starkaste vapen.

Chiang, det känns som jag ofta rekar emot honom för jag tycker han ofta är överskattad. Varför vet jag inte, men det är en spelare som till ögats förmåga ser bättre ut än vad han är då han spelar vacker bordtennis. Fin teknik och behärskar det mesta i spelet. Dock är det ju något som gör att han inte blir bättre än vad han är. Aningen vek i serve-retur har givetvis en del i saken. Men kan det ha med det mentala också? Ingen aning.

Sydkorea mot Taiwan. Troligtvis har de mötts ett gäng gånger men jag hittar bara ett möte dom emellan.
WOojin - Chiang 4-3 (2014). Detta var då alltså när de låg liknande till på världsrankingen.

Woojin är den bättre spelaren här. Detta tillsammans med att Chiang måste vinna 4-1 i set för att gå vidare ur gruppen, vilket jag verkligen inte tror han gör. Så kanske luften går ur honom när det är kört för honom. Spelmässigt så tror jag att WOojin är för tung i spelet för att Chiang ska kunna stå emot i en hel match.

Woojin -1.5 set (vinst vid 4-0, 4-1, 4-2) får vi 1.80 på bet365 . Det kör jag med 3.5/5 units.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip