Dagens andra rek handlar om vad jag tror blir en överkörning.

Wu Jia Ji (198) - Diogo Silva (377)

Wu har en historia med några tävlingar för det kinesiska landslaget. Bara det säger en del! Förra säsongen spelade han för warta i elitserien. För han hade en kanonstart innan han, enligt rykten, vantrivdes i Sverige och kanske speciellt i klubben, vilket gjorde att han inte presterade lika bra i andra halvan. Är i år i franska högstaligan och gör det okej. Är en pennfattad spelare med bra serve-retur och en klassisk hejdundrandes kines-forehand. En svaghet är att han är relativt långsam.

Diogo Silva. Nja. Här är en klassisk vänsterhänt spelare med bra serve och dugliga förstaslag med bra skruv. Men ju längre bollen lider desto mer tam blir han. En sådan spelare som kan ta någon skalp här och var ifall motståndaren har svårt för serven. I övrigt är han en som inte har mycket att säga till om mot så pass bra spelare.

Det känns som att spelbolagen köper Wus ranking helt och hållet, vilket är missvisande enligt mig. Han har precis bytt nationalitet till dominikanska republiken och har inte hunnit tävla så mycket. Men det tackar vi för!

Wu -2.5 till 1.72 tar jag med 3.5/5 units. Han ska bara vara en mycket bättre spelare här.

4-0 till Wu?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip