Plockar två matcher till från kvällens gruppspel i Champions League.

Den första matchen är från matchen mellan Eslöv och polska Unia.
Xu Hui (15-20?) - Kai Yoshida (46)

Här snackar vi en match mellan två oerhört tråkiga spelare, tråkiga, lååååångsamma mellan bollar och få bolldueller lär det bli. Men spela pingis kan de göra!

Xu Hui, jag sätter 15-20 inom världsrankingen med ett frågetecken för att han inte tillhör det kinesiska landslaget och tävlar därför inte internationellt. Men är en av de absolut bästa som spelar inom klubblag i europa. En ranking mellan 15-20 känns rimlig, kanske skulle jag även kunna säga 10-15 då han bland annat slagit Freitas några gånger. Klassisk kinesisk pennfattad spelstil, effektiv spelstil med tung forehand och safe backhand. Grymt bra i serve-retur och ja, är allmänt svinbra på sporten.

Kai Yoshida, sömnpillret från Japan. Spelar bra precis likadant som Xu, men med tyngre slag och inte lika bollsäker. Bra i serve-retur. Som sagt, lär inte bli många bolldueller.

Dessa hade ett par jämna matcher förra säsongen, kan inte hitta informationen just nu, men minns jag rätt så blev det 1-1 i matcher, men fullständigt orättvis seger för Yoshida.

Lite bolldueller, mycket pang pang, och Xu Hui presterar så gott som alltid i viktiga matcher. Och detta blir en nyckelmatch i lagmatchen. 3-1 till Xu?

3.5/5 units till 1.51 på come on.


Nästa match är en match jag tycker oddsen ligger lite fel på.

Gorak (67) - Baum (60)
Gorak hade ett bra EM och var bland annat i final i dubbelklassen med landsmannen Dyjas. Svårt att säga vad Gorak är bra på riktigt. Han är lurig och verkar sitta inne på stort kunnande rent taktiskt, vilket räcker långt. I övrigt är han en stabil allround spelare.

Baum verkar helt borta från det tyska landslaget, där han en gång var bosatt. Spelar inte alls lika mycket längre även om han glimrar till ibland. Bra i serve-returspelet och kommer man fel in i matchen mot honom är han svår att stoppa. När han är på humör vill säga..

I dagsläget, med Goraks form så ser jag honom som knapp favorit här. 2.10 känns därför spelvärt.

Här tycker jag att Baum lever lite på gamla meriter. Han är inte lika bra som han en gång var. Det snackas om mentala problem, jag har inte en susning men det kan mycket väl stämma. En gång i tiden var Baum en riktigt riktigt bra spelare. Nu en stabil spelare mellan 50-100.

3.5/5 units på rak seger till Gorak. Det plockar jag på come on. 3-2 till Gorak?

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip