Jaha, då vänder vi på det här nu då. Vilket har varit tanken hela tiden om vi bara skulle få över 1,30. Därför är det bara att lyfta på hatten och tacka och ta emot nu när siffrorna visar supermysiga 1,65.

"Det beräknas att blåsa tio sekundmeter, vara sex grader varmt och lite lätt lätt duggregn.
Redan här vill jag ju hävda att siffrorna ska sitta 2,15 - 5,50 - 2,15 då förutsättningarna är av den lite mer chansartade naturen.
Örebro SK kommer att hata det här och längta till returen i hallen på nyårsafton"

Så lät det inför måndagens drabbning då Nora hade FÖRDELEN av hemmaplan och betalade hela 2,60 och till slut vann ohotat med 6-4.
Nora fick Örebro precis dit de ville och med kolsvarta hörn på planen, strilande regn och en tråkig blåst, ja då rår inte storebrodern från staden på fina Nora.
Hemmalaget gjorde sitt och vann säsongens viktigaste match. Kan spela av resten och kliva av med huvudet högt oavsett hur det går. Även om de såklart inte kommer att ställa ut några skridskor i någon match.

Nu är spelplatsen den iskalla hallen i Örebro. Jag gissar på att det kommer att vara kring 900-1000 åskådare för att bevittna det här, och att hemmalaget kommer att vara som uppretade bålgetingar efter annandagens förlust mot de gamla gubbarna i Nora som tränar inte ens hälften så mycket som var ÖSK gör.
All fördel som fanns för några dagar sedan är alltså helt bortblåst när nu det bättre laget har perfekta förutsättningar att göra vad de ska.

Nitro/Nora kommer också till spel utan sin libero Sixtensson, vilket gör att de tråkigt nog får möblera om i backlinjen. Inte heller Gustav Ekstedt kommer till spel, en herre som var tänkt att starta på mittfältet.
Chansen till poäng med dessa på isen var skral. Chansen till poäng utan dessa är ... ja, något sämre, så att säga.

Jag hoppas på 0-25.
Men är rätt övertygad om att det här slutar 8-3, tyvärr.

This is the stats tab
This is the post tip