Speltips: Cavaliers - Celtics

Sport: Basket
Spelstopp: 2017-10-18 02:00
Land: Nordamerika
Liga: NBA
Odds: 1.90
Tips: 2 hcp +3,5
Äntligen är NBA tillbaka. Grundserien drar igång och den första matchen är en repris på fjolårets final i Eastern Conference: Cleveland Cavaliers tar emot Boston Celtics. Jag väljer att spela Celtics +3,5 till oddset 1.90 på Bet365.

Båda lagen har genomgått stora förändringar under uppehållet och kommer med nya startfemmor till den här matchen. Så här lär det se ut:


Cavaliers: Rose, Wade, Lebron, Crowder, Love


Celtics: Irving, Brown, Hayward, Tatum, Horford

Att spela ihop nya lag brukar ta tid men tittar man på försäsongen så har Celtics sett ut som ett mer färdigt lag. Man ska inte dra för stora växlar av träningsmatcherna men Celtics kommer med fyra segrar och noll förluster i bagaget medan Cavaliers bara lyckades vinna en av fem träningsmatcher. Ofta såg det riktigt dåligt ut.

Cavaliers kommer till matchen med en del skadebekymmer. Nye Isaiah Thomas, som ska ersätta Kyrie Irving som starting-PG, är långtidsskadad. Dessutom har LeBron James problem med en fot. Han spelade inte i Cavaliers sista träningsmatch. Det finns en liten risk att han missar matchen. Skulle han inte spela så är Celtics plötsligt stora favoriter. Cavaliers har ett uselt facit utan LeBron. Förmodligen spelar LeBron ändå, men frågan är hur nära sin maxnivå han kommer att vara. Helt hundra lär han hur som helst inte vara. Och det talar för Celtics.

Jag tror inte att Cavaliers kommer att få en särskilt bra start på den här säsongen. Den här femman ser inte så välkomponerad ut. Har de verkligen tillräckligt med skytte? Jag är tveksam till både Rose och Wade. Celtics kommer däremot att ledas av en inspirerad och laddad Irving som vill visa hur bra han är när han får vara den stora stjärnan i ett lag. Jag räknar med att han gör en stormatch här mot sitt gamla lag.

För mig är det här en jämn match, utan en solklar storfavorit. Och när vi får 3,5 poäng på Celtics så känns det som ett bra spel. Skulle LeBron rent av missa matchen så sitter vi på ett kanonspel.

Mitt spel: Boston Celtics +3,5.
Odds: 1.90 på Bet365.
Insats: 2/5 units.
  Cavaliers - Celtics
Spela på Speltips Cavaliers - Celtics
NBA - 16 Oktober 2017 - 23:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Berdych - Federer
Tennis - Australian Open - Över 38,5 games
2.15
01:00  Kerber - Keys
Tennis - Australian Open - Kerber
1.65
02:00  Nashville - Tampa Bay
Ishockey - NHL - Över 5,5 mål
1.92
13:00  GIF Sundsvall - Östersunds
Fotboll - Vänskapsmatch - Ö2,5 mål
1.80
19:00  Höllviken - Jönköping
Innebandy - SSL - JIK under 4,5 mål
1.86
20:00  Långtidsspel: Rvp ö6,5 mål
Fotboll - Eredivisie - RvP ö6,5
6.0
20:45  Sampdoria - Roma
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp +0,5
1.90

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar