Klockan 04.30 tar Los Angeles Clippers emot Utah Jazz. Jag tror på gästerna och spelar Jazz ML till oddset 1.79 på Betsafe .

Los Angeles Clippers: 8-11
Utah Jazz: 10-11

Det här är två lag som har störts av skador den senaste tiden. Utah Jazz började säsongen starkt och radade upp hemmasegrar. Sedan gick centerstjärnan Rudy Gobert sönder är därefter vände lagets form neråt. Men nu har de hittat ett sätt att vinna även utan Gobert. Laget har tre raka segrar och fyra vinster på de fem senaste. De tre senaste segrarna har dessutom varit rejäla överkörningen. De slog Chicago med 110-80, Milwaukee med 121-108 och Denver med 106-77.

Clippers har haft ännu större skadebekymmer, men likt Jazz hittade de ett sätt att vinna matcher. De kommer också med tre raka segrar till det här mötet. Skillnaden är att Clippers åkte på en ny tung skadesmäll i den senaste matchen då lagets bäste spelare Blake Griffin klev av. Nu blir han borta ett tag och känslan är att detta är droppen som får bägaren att rinna över Clippers. Jag kan inte se hur de ska klara sig utan alla dessa skadade spelare.

Tittar man på spelschemat så är det ingenting som sticker ut åt något håll. Jazz har vilat en dag inför den här matchen. Clippers har haft två vilodagar. Tittar man på inbördes möten så är det inte heller något som sticker ut. Clippers har vunnit två av de tre senaste, men dessförinnan vann Jazz två raka. I fjol möttes lagen två gånger i LA och lagen vann en match var.

Här får vi alltså ett formstarkt Jazz som har hittat ett sätt att dominera matcher mot ett Clippers som har drabbats av nya bekymmer. Jag har svårt att se vem som ska kliva fram och göra det som Griffin har bidragit med under säsongen. När bänkspelare får kliva in i startuppställningen och spela fler minuter innebär det också att bänken blir tunnare. Jag tror att Jazz bänk kan göra det tufft för Clippers i natt.

Här borde Jazz vara större favoriter. Jag ser därför fint värde i Jazz ML-spelet.

Mitt spel: Utah Jazz ML
Odds: 1.79 på Betsafe
Insats: 4/5 units

This is the stats tab
This is the post tip