Jag har och har fortfarande Mavericks som vinnare i den här slutspelsfajten, trots den pinsamma game 1. Laget låg under med 26 poäng i halvlek och hade en total poängskörd om 30 (!) i första halvlek. En fullständig katastrof. Offensiven var helt tiltad och då skall vi berätta att Clippers kanske bäste spelare, Kawhi Leonard inte spelade pga skada. Han har missat nio raka matcher med ett knäproblem. MEN det som är en av Mavericks bästa styrkor är deras trepoängsskytte och här var snittet 30% mot Clippers 50%. Som sagt; en smärre misär om du är ett Mavericks-fans.

Den som dock väntar på något gott får en ny chans i natt. Jag är övertygad om att Mavericks kommer studsa tillbaka som M.A.Numminens "...som en gummiboll" och besegra Clippers i game 2. Jag spelar Mavericks -2 till oddset 1.91 hos Unibet .com.


Värt att notera:

1. Superstar Luka Doncic fick till slut ihop en godkänd scorestat, men han var inte i närheten av att spela på den nivå som han kan. Han och Kyrie Irving hade 17 poäng av totalt 30 i halvlek. Det är sorgligt svagt. Det som var ännu sämre var att resterande spelare hos Mavericks sköt 28.5% = satte 10 av 35 skott. Det är på mini-basket nivå.

2. Clippers James Harden satte 28 poäng i game 1 och han var riktigt bra. Det som sedan fortsatte till en moras för Mavericks var Clippers snygga trepoängsskytte. Det som vi alla väntade att Mavericks skulle stå för.

3. Varför jag gillar Mavericks extra mycket idag har att göra med en viss skämskudde på. De missade allt i game 1; layups, trepoängare, ally oops - typ allt. Det kan inte bli sämre. Tro mig.

4. Mavericks HC Jason Kidd får ta sin del av ansvaret också. Han var för nonchalant. Han borde ha tagit en mycket Snabbare första timeout och skakat om sitt lag.

5. Superstar Luka Doncic missade 15 skott. När hände det senast? Ja, det måste ha varit när Röda Kvarn brann i Stockholm. Skämt åsido; han var helt enkelt dålig, trots att han satte 33 poäng till slut. Det kanske ser märkligt ut när jag skriver så, men han var off.

6. Clippers spelade en stark defense, men det var Mavericks som själva "sköt" sig i foten genom en rakt över usel outing.


Som sagt; Mavericks är ett bättre lag än Clippers i år. Jag tycker det. De kan inte vara sämre än senast och jag är övertygad om att de kommer tillbaka direkt i natt. Det handlar om stolthet. Jag spelar Mavericks -2 till oddset 1.91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip