Memphis Grizzlies tar emot Portland Trail Blazers i natt klockan 02.00. Jag tror att gästerna får med sig segern och spelar därför Trail Blazers ML till oddset 1.79 på Unibet .

Grizzlies var en stor positiv överraskning tidigt under säsongen men tittar man på deras senaste matcher så har de kommit ner på jorden igen. Inför den här matchen har de fyra raka förluster (två hemma och två borta). Tittar man enbart på hemmamatcherna så har de faktiskt fyra raka torsk med sig. Riktigt svag hemmaform alltså.

Trail Blazers har också varit ett ojämnt lag hittills under säsongen. De har vunnit två av sina fem bortamatcher, vilket är okej men inte mycket mer. Jag gillar hur som helst det här läget för dem. Mycket handlar om att Grizzlies saknar sin start-PG Mike Conley. Han är en stor nyckelspelare för dem och de har inte sett bra ut utan honom. Utan Conley har Grizzlies haft en del problem med att stoppa motståndarnas guarder. Och det bådar inte gott inför ett möte med Trail Blazers som har sin stora nyckelspelare på pointguard-positionen. Jag tror att Damien Lillard kan ställa till med stora problem för Grizzlies i natt.

Jag räknar också med en viss revansch-faktor i den här matchen. Grizzlies vann mötet tidigare i november och nu tror jag att Trail Blazers är sugna på revansch.

Det här är inte någon match som lär skrämma Trail Blazers på förhand. De har faktiskt vunnit två av sina tre senaste bortamatcher mot Grizzlies.

Jag tror att Grizzlies svaga hemmaform håller i sig. Trail Blazers har ett övertag på backcourten och jag tror att de kan utnyttja i natt. Lillard för sitt lag till seger i en jämn match.

Mitt spel: Portland Trail Blazers ML
Odds: 1.79 på Unibet
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip