Atlanta Hawks tar emot Detroit Pistons i natt klockan 01.30. Jag på gästerna som är favoriter i den här matchen och spelar Pistons -3,5 till oddset 1.84 på Unibet .

Atlanta Hawks: 6-21
Detroit Pistons: 14-13

Snackisen här är så klart Pistons usla form. De kommer till nattens match med sju raka förluster. Men jag tycker att det finns vissa förmildrande omständigheter. Pistons har ändå mött, i tur och ordning: Wizards, 76ers, Spurs, Bucks, Warriors, Celtics och Nuggets. Förmodligen borde de ha tagit en eller två segrar, men inte mycket mer med tanke på det tuffa spelschemat. Nu ställs de i stället mot ett av ligans sämsta lag och det är ett perfekt tillfälle att studsa tillbaka och ta en efterlängtad seger.

Hawks har förresten inte särskilt bra form heller. De har vunnit en av sina fem senaste matcher. Och då har de ändå mött ett par av bottenkollegorna.

En match i matchen som verkligen talar för Pistons är centerkampen. Tittar man på vilka spelare Hawks har att tillgå så känns det som att Andre Drummond kan ställa till med stora problem. Tyler Cavanaugh lär inte ha mycket att sätta emot.

Hawks är inget starkt hemmalag. De har spelat 12 matcher på hemmaplan och bara vunnit 3. 6 av förlusterna är med 10 poäng eller mer. Pistons är 6-8 på bortaplan men de har faktiskt vunnit borta mot storlagen Warriors och Celtics. De har också slagit Thunder på bortaplan. De har klarat av att spela ungefär lika bra borta som hemma.

Jag tror att det här blir matchen då Pistons studsar tillbaka. Drummond dominerar under korgarna och Pistons vinner med runt 10 poäng.

Mitt spel: Detroit Pistons -3,5
Odds: 1.84 på Unibet
Insats: 3/5

This is the stats tab
This is the post tip