Miami Heat tar emot Boston Celtics i natt klockan 01.30. Jag åker med Boston-tåget ett tag till och spelar Celtics -3,5 till oddset 1.90 på bet365 .

I grund och botten handlar det här om att fortsätta att lita på ligans hetaste lag så länge de fortsätter att vinna. Boston Celtics kommer till den här matchen med 16 raka segrar. De har ligans bästa record och toppar således Eastern Conference. Längre ner i tabellen, på plats 12, hittar vi Miami Heat som har börjat säsongen med 7 segrar och 9 förluster.

Celtics kunde ha varit större favoriter här, men eftersom de var lite illa ute senast då de vann mot Dallas Mavericks först efter förlängning, stannar favoritskapet vid ett par poäng här. Men jag tror att vi får se 17:e raka vinsten här. Celtics har 9 segrar på 10 bortamatcher. De vinner sina bortamatcher med i snitt 7 poäng. Och faktum är att Heat inte har varit särskilt bra på hemmaplan den här säsongen. De har bara vunnit 3 av sina 8 hemmamatcher.

Noterbart är också att Celtics har haft lätt för Heat de senaste åren. De har 8 raka segrar mot Heat och faktiskt 5 raka segrar borta i Miami.

Heat har inte fått ut tillräckligt mycket av Hassan Whiteside efter hans skadefrånvaro. De har en bit kvar till sin normala nivå. Och så länge Celtics presterar över sin normala nivå så är det svårt att spela emot dem. Jag tror att Irving och Horford för sitt lag till en seger och att marginalen blir åtminstone 5 poäng.

Mitt spel: Boston Celtics -3,5
Odds: 1.90 på bet365
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip