Miami Heat tar emot de regerande mästarna Golden State Warriors i natt klockan 01.00. Jag tror att bortalaget vinner ganska komfortabelt här. Jag spelar Warriors -8,5 till oddset 1.72 på Unibet .

Miami Heat: 11-11
Golden State Warriors: 17-6

Warriors, som vann NBA i fjol, är storfavoriter även i år. Men inledningsvis har de faktiskt sett mänskliga ut. De har också haft en del skador, vilket har påverkat laget. Men här kommer de med starkt lag. Stjärnorna är friska och tillgängliga. Senast vann de enkelt mot Orlando Magic med 133-112. Då kunde de ändå kosta på sig att hålla sina stjärnspelare på ganska låga minuter. Ingen spelade mer än 35 minuter.

Heat har varit ojämna hittills under säsongen. De har blandat bra med sämre insatser. De har under delar av säsongen störts av nyckelspelaren Hassan Whitesides skadebekymmer. Nu har den viktige centern skadat sig igen. Och utan Whiteside är Heat inte lika starka. Att komma med försvagad trupp till en match mot Warriors är inte direkt optimalt.

Spelschemamässigt är förutsättningarna likvärdiga. Båda lagen har fått en vilodag inför matchen.

Warriors är så mycket bättre än Heat så att de bara ska vinna den här matchen. Det tror också spelbolagen som ju har utsett dem till stora favoriter här. Jag tror också att Warriors vinner den här matchen stort. Med i alla fall 10 poäng. Tittar man på Warriors vinster den här säsongen så är det många överkörningar. Tittar man på alla deras spelade matcher så vinner de matcherna med i snitt 11 poäng. De snittar 118 poäng framåt och 107 insläppta.

Jag tror att klasskillnaden blir tydlig när Whiteside inte är på plan och leder sitt lag. Curry, Durant, Thompson och Green blir för mycket för Heat.

Mitt spel: Golden State Warriors -8,5
Odds: 1.72
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip