Utah Jazz tar emot San Antonio Spurs i natt klockan 04.30. Jag tror på bortalaget och spelar därför Spurs -3,5 till oddset 1.90 på Unibet .

Utah Jazz: 14-18
San Antonio Spurs: 22-10

Tittar man på formen här så är det klar fördel San Antonio Spurs. De kommer till den här matchen med tre raka segrar (Trail Blazers, Clippers och Mavericks). För Utah Jazz är situationen den omvända. De kommer med tre raka förluster (Thunder, Rockets och Cavaliers).

Jazz har varit ute på en tuff road trip. De har spelat sju raka bortamatcher och bara fått med sig en vinst. Första matchen på hemmaplan efter en lång bortasvit kan vara ganska lurig. Tittar man på spelschemat så är förutsättningarna ganska likvärdiga. Båda lagen spelade match så sent som i går och båda lagen har fått resa till den här matchen.

Spurs har varit ett bra lag i back-to-backs den senaste tiden. De är 5-2 när de spelar utan vila den här säsongen. Jazz är 4-3. Förra säsongen vann Spurs 14 av 17 matcher då de spelade utan vila. De är välcoachade och rutinerade och vet hur man hanterat de här situationerna.

Jazz har varit bra på hemmaplan den här säsongen men de har inte fällt några riktigt stora drakar ännu. De har tagit de flesta segrarna mot mitten- och bottelan. Jag tror att Jazz är slitna efter en lång road trip där de har mött många topplag. Och i en match mot svårspelade och formstarka Spurs hade de behövt sin skadade stjärncenter Rudy Gobert. Jazz har faktiskt blivit överkörda de senaste matcherna. Det tidigare så starka försvaret har inte sett lika imponerande ut.

Mitt spel: San Antonio Spurs -3,5
Odds: 1.90
Insats: 2/5 units

This is the stats tab
This is the post tip