Jazz (20-7) tar emot Spurs (10-17). Vad skall man säga om Jazz form?! Fyra raka vinster med +20 poäng tillgodo och laget har inte mött blufflag direkt. Det är dessutom hela åtta raka segrar. Nu senast mot Clippers såg det riktigt bra ut till slut. De spelar som vi förväntar oss skall leverera gör det, men det är också extra kul att se Clarkson (sixth man of the year 2020) hoppa upp från bänken och leverera in +20 poäng. DET är skillnaden mellan bra och dåliga lag. Jazz har ett bra djup i sin trupp!

Jag spelar på att Jazz fortsätter sätta sina poäng och spelar Ö118,5 poäng från deras sida och spelar det till oddset 1,88 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Det känns som Jazz form är densamma som inför slutspelet fjol. Alla cylindrar var tända och de dominerade varje match såväl defensivt som offensivt. De var svårslagna. Idag gästar Spurs som inte känns lika heta. Det är också Spurs första match på en längre roadtrip. Notera också att Spurs är 4-8 på bortaplan. Ingen bra matchup alls i afton.

2. Jazz har som sagt åtta raka segrar. De är nr 1 i offensive rating (117,7 innan Clippers match) De är nr 5 vad gäller den defensiva ratingen (106,3) innan Clippers match. Inte nog med det; de har snittat på en marginal om +16 poäng per vinst över de fjorton senaste matcherna.

3. Spurs är tvärtemot Jazz vad gäller antal trepoängsförsök (28,9). Jazz har 42,6 i samma kategori.

4. Jazz Donovan Mitchell snittar 24,8 poäng per match. Han sätter 46,1% av sina skott. Han kommer vara som en igel i Spurs försvarszon. Jag har svårt att se Spurs defensiv stå emot Mitchell i afton. Han är på en annan nivå just nu.

5. Jazz har varit lika dominanta på hemmaplan som Spurs var svaga. 10-4 berättar statistiken.

Jag vet att Jazz kommer vinna, men handicapspelet lockar ej. Däremot är Ö118,5 poäng för Jazz mycket intressant. Till oddset 1,88 hos Pinnacle . Jag landar i det idag. Jazz spelar som i trans och Spurs har fullt upp med att hantera sina bekymmer på bortaplan. Häng på!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip