Sacramento Kings tar emot Denver Nuggets i nattens sena NBA-match (04.00). Jag tycker att det finns värde i spelet på Kings som är ganska rejäla underdogs här. Jag väljer Kings +7,5 till oddset 1.84 på Unibet .

Vi kan väl börja med att konstatera att Sacramento Kings är ett av ligans allra sämsta lag. De har 4-12 och i vissa matcher har de sett ganska hopplösa ut. Men här finns det faktiskt faktorer som talar för att de kan hålla den här matchen jämn och kanske rent av vinna.

Faktum är att Kings har varit bra på hemmaplan den senaste tiden. De har faktiskt tre raka vinster på hemmaplan. 86-82 mot Portland, 109-108 mot Philadelphia och 94-86 mot Oklahoma City. Det är tre ganska fina segrar. Det är här på hemmaplan som Kings ska ta sina segrar.

Samtidigt är Nuggets ett lag som är betydligt svagare borta än hemma. De kommer till den här matchen med tre raka förluster på bortaplan. De har bara två bortasegrar den här säsongen. De kom mot Atlanta och Brooklyn, två svaga motstånd från Eastern Conference.

En annan viktig detalj är spelschemat. Nuggets spelade borta mot LA Lakers så sent som i natt. Back-to-back alltså. De har spelat två back-to-backs tidigare under säsongen. Båda gångerna har det slutat med förlust. Noterbart är dock att Nuggets lät ett par startspelare spela ganska låga minuter i går mot Lakers. Men minuterna hamnade i stället på andra spelare, så kanske är bänkspelarna mer slitna den här gången.

Jag tror att Kings har goda möjligheter att hålla den här matchen jämn. Kanske kan de till och med blixtra till och vinna mot ett slitet och bortasvagt Nuggets. Därför ser jag fint värde i +7,5.

Mitt spel: Sacramento Kings +7,5
Odds: 1.84 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip