New York Knicks tar emot Philadelphia 76ers i kväll klockan 18.00. Jag tror på hemmalaget och spelar Knicks -2,5 till oddset 1.90 på Betsafe .

New York Knicks: 17-15
Philadelphia 76ers: 14-18

Philadelphia 76ers kommer till den här matchen med usel form. De har 5 raka förluster och 9 förluster på sina 10 senaste matcher. New York Knicks har desto finare form. De har vunnit 5 av sina 7 senaste matcher.

Tittar man på spelschemat så är det viss fördel Knicks också. De har fått två vilodagar inför kvällens match, medan 76ers bara har fått en. Då har 76ers dessutom rest från Toronto.

Knicks är faktiskt ett av ligans bättre hemmalag den här säsongen. De har vunnit 75 procent av sina hemmamatcher. De har 5 raka segrar hemma i New York. Senast vann de mot topplaget Boston Cetlics och dessförinnan besegrades svårspelade Oklahoma City Thunder.

Knicks har vunnit 7 av sina 10 senaste matcher mot 76ers.

En viktig faktor är att 76ers nyligen fick tillbaka Joel Embiid efter skada. Nu spelas Embiid sparsamt. I den senaste matchen spelade han bara 23 minuter. 76ers vill verkligen inte riskera något. Embiid är otroligt viktig för dem.

Alla juldagsmatcher är stormatcher. Jag tror att detta formstarka och hemmastarka Knicks trivs bättre med kvällens utmaning. 76ers är ett orutinerat lag och jag är osäker på om de kan höja sig här när det gäller mer än vanligt.

Mitt spel: New York Knicks -2,5
Odds: 1.90 på Betsafe
Insats: 2/5

This is the stats tab
This is the post tip