Dallas Mavericks tar emot Milwaukee Bucks i natt klockan 03.00. Jag tror att gästerna vinner utan problem och spelar Bucks -5,5 till oddset 1.72 på Unibet .

Dallas Mavericks börjar se ut som hela NBA:s sämsta lag. Under natten till idag kom en ny förlust för laget, då mot Minnesota Timberwolves. Nu har laget 2 vinster och 14 förluster. Annat är läget i Milwaukee Bucks. De kommer till den här matchen med fyra raka segrar och totalt 8-6.

En viktig faktor här är spelschemat. Mavericks spelade alltså i går och detta är således en back-to-back. Mavericks har spelat fyra back-to-backs tidigare under säsongen. De har förlorat alla matcher. Nu ställs de mot ett atletiskt och ofta hårt pressande Bucks. Jag tror att den här matchen kommer att bli riktigt jobbig för Mavericks.

Bucks spelade senast i onsdags och har alltså fått vila två dagar inför den här matchen. De har spelat tre raka hemmamatcher inför den här bortamatchen. De har haft goda möjligheter att förbereda sig för mötet med Mavericks. Nästa match är först på måndag, så de har ingen anledning att gå på halvfart här.

Jag har svårt att se hur ett tröttkört och extremt formsvagt Mavericks ska orka hålla jämna sten med utvilade atletiska spelare som Eric Bledsoe, Giannis och Kris Middleton. Milwaukee är dessutom laget som är klart bättre på pappret. Det är klasskillnad. Här finns en risk att Mavericks viker ner sig rejält och förlorat riktigt stort. Jag skulle i alla fall bli förvånad om Bucks vinner med färre än sex poäng. Enligt mig är detta nattens bästa NBA-spel.

Mitt spel: Milwaukee Bucks -5,5
Odds: 1.72 på Unibet
Insats: 3/5 units

This is the stats tab
This is the post tip